top of page
  • alttinasi

Ms Soste -risteily

Updated: Sep 25, 2020


Olin ensimmäistä kertaa kutsuttuna Ms Soste risteilylle. Tilaisuus toimi koulutus- ja verkostoitumisristeilynä, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä niiden yhteistyökumppaneille.

Eniten nautin Arman Alizadin alustuksesta, Tuuli Lahden ja Ilona Merikannon stressi- ja rentoutumisluennosta sekä yleisesti vastuullisen ympäristöajattelun integroitumisesta terveys- ja hyvinvointiajatteluun. Tottakai oli mukava tutustua uusiin kasvoihin ja vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa.

Itselläni oli keskiviikkona aamulla luento vaikuttavasta kohderyhmäviestinnästä liittyen Tapaturmapäivän kampanjaan. Tiivistin alle viiden minuutin videon alkuperäisestä noin puolen tunnin setistä.39 views0 comments
bottom of page