top of page

AND. Altti Näsi Design

ALTTI NÄSI

omakuva.jpg

Moikka,

Olen väitellyt tutkija, yrittäjä ja toimin myynti- ja kehitysjohtajana Snowsus Oy:ssä.

Välillä mietin, onko monipuolisesta työhistoriasta enemmän haittaa vai hyötyä? Niin tai näin, ainakin historiani kertoo siitä, että olen luonteeltani kiinnostunut monista eri asioista, joista erityisesti kaksi teemaa on seurannut minua aivan pikkupojasta saakka. Nämä teemat ovat viestintä ja luonto. Vastavuoroisesti ja limittäin olen näiden kahden aihealueen parissa harrastanut ja työskennellyt..

Väittelin taiteen tohtoriksi Lapin yliopistosta vuoden vaihteessa 2021. Katso tutkimusprofiiliniTeen jatkotutkimusta, joissa aihealueet käsittelevät muun muassa:

Tutkimustani ovat tukeneet Emil Aaltosen säätiö, Patricia Seppälän säätiö, Kunnallisalan kehittämissäätiö, TyösuojelurahastoLapin yliopisto ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Työhistoriastani

Snowsus Oy, Myynti- ja kehittämisjohtaja, 2021 ->
StartUp -yritys, jossa vastuullani on uuden sähkömoottorikelkkarakenteen konseptin kehitys ja myyntityö.

www.snowfloattech.com
 

Lapin yliopisto, Tutkija ja tuntiopettaja 2021 ->

Tutkimusalueina työelämän viestintä, mediakentän muutos ja yhteisöllisyys. Opetusta ja opiskelijoiden

tutkimusten ohjaamista. www.ulapland.fi

 

Altti Näsi Design, toiminimi 2012 ->
Visuaalisen viestinnän asiantuntijapalvelut..
 

Punainen Risti 2007 -2021

Punainen Risti Ensiapu, Kehittämis- ja viestintäpäällikkö 2019 - 2021, Johtoryhmätyöskenty, ensiavun koulutusohjelmien vastaava johtaja. Esihenkilönä kouluttamisen asiantuntijoille sekä kumppanuusvastaaville.

Punainen Risti Hämeen piiri, Viestintäkoordinaattori 2014 - 2016, Viestinnän suunnittelu ja toteutus. Vastuualueina tiedottaminen, varautuminen, kriisiviestintä, sisällöntuotanto sekä koulutusten järjestäminen.

Punainen Risti Hämeen piiri, Nuorisotoiminnan suunnittelija ja Viestintäkoordinaattori 2007 - 2012.

www.punainenristi.fi

 

Basecamp Oulanka 2006 – 2007

Arctic Safaris / Lapland Safaris 2001 – 2006

Feel Free Adventures Itävalta 2004

 

Koulutus:

  • Taiteen tohtori, Lapin yliopisto, 2020

  • Taiteen maisteri, Tampereen / Lapin yliopisto, 2006

  • Ylioppilas, Tampereen lyseon lukio, 1999

 

Kielitaito:

Puhun ja kirjoitan erinomaista englantia asuttuani nuorena Yhdysvalloissa kaksi vuotta sekä Kanadassa vuoden. Nyt aikuisiällä vietin yhdeksän kuukautta Skotlannissa. Myös väitöskirjani toteutan englanniksi. Puhun myös sujuvasti ranskaa, sillä Kanadan Quebecissä vietetyn vuoden lisäksi olen asunut vuoden Nantesissa Ranskassa ja toiminut useita vuosia oppaana ranskalaisille matkailijoille Pohjois-Suomessa. Ruotsinkielellä pärjään kaikissa tilanteissa, joskaan taitoni eivät ole sillä tasolla kuin toivoisin.

bottom of page