top of page

AND. Altti Näsi Design

ALTTI NÄSI

omakuva.jpg

Moikka,

Olen väitellyt tutkija, yrittäjä ja StartUp -kehittäjä.

Välillä mietin, onko monipuolisesta työhistoriasta enemmän haittaa vai hyötyä? Niin tai näin, ainakin historiani kertoo siitä, että olen luonteeltani kiinnostunut monista eri asioista, joista erityisesti kaksi teemaa on seurannut minua aivan pikkupojasta saakka. Nämä teemat ovat viestintä ja luonto. Vastavuoroisesti ja limittäin olen näiden kahden aihealueen parissa harrastanut ja työskennellyt. Organisaatioiden menestys nojaa hyvään viestintään. Kestävä kehitys ja luonnon huomioiminen motivoi sitoutumaan teemoihin, joiden kanssa olen tekemisissä. 

Väittelin taiteen tohtoriksi Lapin yliopistosta vuoden vaihteessa 2021. Katso tutkimusprofiiliniTeen jatkotutkimusta, joissa aihealueet käsittelevät muun muassa:

Tutkimustani ovat tukeneet Emil Aaltosen säätiö, Patricia Seppälän säätiö, Kunnallisalan kehittämissäätiö, TyösuojelurahastoLapin yliopisto ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Puhun ja kirjoitan erinomaista englantia, sillä olen asunut lapsena Amerikoissa muutaman vuoden ja aikuisiällä tehnyt sekä tutkimusta että töitä englanniksi. Puhun myös sujuvasti ranskaa, sillä Kanadan Quebecissä vietetyn vuoden lisäksi olen asunut myös Ranskassa ja toiminut useita vuosia oppaana ranskalaisille matkailijoille Pohjois-Suomessa. Ruotsinkielellä pärjään kaikissa tilanteissa, joskaan taitoni eivät ole sillä tasolla kuin toivoisin.

bottom of page