top of page

AND. Altti Näsi Design

ALTTI NÄSI

omakuva.jpg

Moikka,

Olen väitellyt tutkija, yrittäjä ja StartUp -kehittäjä.

Välillä mietin, onko monipuolisesta työhistoriasta enemmän haittaa vai hyötyä? Niin tai näin, ainakin historiani kertoo siitä, että olen luonteeltani kiinnostunut monista eri asioista! Erityisesti kaksi teemaa on seurannut minua aivan pikkupojasta saakka; viestintä ja luonto. Vastavuoroisesti ja limittäin olen näiden kahden aihealueen parissa harrastanut ja työskennellyt.

Väittelin taiteen tohtoriksi Lapin yliopistosta vuoden vaihteessa 2021. Katso tutkimusprofiiliniTeen jatkotutkimusta, joissa aihealueet käsittelevät muun muassa:

Tutkimustani ovat tukeneet Emil Aaltosen säätiö, Patricia Seppälän säätiö, Kunnallisalan kehittämissäätiö, TyösuojelurahastoLapin yliopisto ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

Olen hyvin kansainvälisesti suuntautunut, sillä olen asunut elämästäni yli kuusi vuotta ulkomailla opiskelujen ja työnteon merkeissä. Puhun ja kirjoitan erinomaista englantia ja olenkin tehnyt suurimman osan tutkimustyöstäni englanniksi. Puhun myös sujuvasti ranskaa, sillä Kanadan Quebecissä vietetyn vuoden lisäksi olen asunut myös Ranskassa ja toiminut useita vuosia oppaana ranskalaisille matkailijoille Pohjois-Suomessa. Ruotsinkielellä pärjään kaikissa tilanteissa, joskaan taitoni eivät ole sillä tasolla kuin toivoisin.

bottom of page