top of page

Hiihtohaasteen voittajat

Let's take a look at the winners of the skiing challenge from February.

Tässä he ovat, SUUREN hiihtohaasteen mukiarvonnassa voittaneet megahiihtäjät: Marja Virtanen, Hilla Niemelä ja Jouko Kulmala. ”Megahiihtäjä” -titteli kuvaa heitä ansaitusti, kuten alla oleva haastattelu paljastaa.

Kutsuin heidät kylään meille pikaiselle kakkukahville, joka venähtikin aikalailla, kun yhteisisä keskustelunaiheita pulppusi koko ajan. Kiitos kolmikolle vierailusta ja toivottavasti tapaamme vähintäänkin Rantalan saunalle vievällä ladulla!

voittajat.jpg

Marja Virtanen, Hilla Niemelä ja Jouko Kulmala

Kuinka paljon hiihdät vuodessa?

Marja: Joka päivä käyn hiihtämässä. Siis jos sataa, niin en sitten käy, mutta muuten käyn kyllä ladulla joka päivä. Viimeksi tänään!

Jouko: No juuri oli 17. kerta Pirkanhiihdossa ja mittaan aika tarkaan hiihtoani. Vuodessa tulee hiihdettyä noin 2000 km. En tiedä onko se paljon?

Hilla: Käyn ainakin viikonloppusin hiihtämässä. Aika usein käyn Rantalan saunalla. LeKi:n hiihtokoulussa ja muutenkin tulee varmaan yhteensä hiihdettyä 3-5 tuntia viikossa.

Missäpäin hiihdät?

M: Muuten lähinnä Rantalan saunan lenkkiä, mutta Hakkarissa sitten tulee hiihdettyä loppukeväästä.

J: Kylmäkorvessa tulee hiihdettyä paljon. Sitä kai kutsutaan myös maakaasulinjan reitillä. Rantalan saunalla on ikävää keväisin tuo teiden ylitys

H: Suurimmaksi osaksi Hakkarin maisemissa, kun LeKiläiset hiihtää siellä.  

Mikä hiihdossa on kivointa?

M: Se on niin helppo etenemiskeino. Tuntuu, että sukset vaan menee. Ja onhan se sillain hyvä kun se on kunnon kannalta niin hyödyllistä.

J: Kai siinä aina vähän kehittyy. Se on kiva tunne, kun huomaa, että menee vähän paremmin, kun edellisellä kerralla.

H: Se on vaan kivaa. Tykkään enemmän mennä tasasella, kun mäkiä. (Äiti kertoo, että Hilla voitti Lempäälän koulujenvälisissä viime vuonna 4-luokkalaisten sarjassa ja tänä vuonna 5-luokkalaisten sarjassa)

Kauanko olet asunut Höytämössä ja mikä täällä on parasta?

M: Olen asunut reilun kolme vuotta. Tämä on mahtava paikka. Tykkään eritoten Kyynäröjärvellä käydä uimassa.

J: Meidän talo on rakennettu vuonna 1987, jota ennen asuimme Sääksjärvellä ja tykkään kovasti.

H: Meidän taloa alettiin rakentaa 1998 ja ollaan tykätty asua tosi paljon, kun tämä on vähän kun maalla asuisi, mutta kuitenkin kaupunkiin on niin lyhyt matka.
 

bottom of page