top of page
  • alttinasi

Valokuvat yhteisön liimana


Joskus elämässä on huippuviikkoja. Tällainen osui kohdalleni alkaen maanantaina 10.6.2019. Upeiden synttärijuhlien lisäksi kaksi väitöskirja-artikkeliani hyväksyttiin julkaistavaksi yhden ja saman viikon sisällä.

Olen oppinut nauttimaan elämän ihanista hetkistä. JES!

Toinen hyväksytyistä artikkeleistani on jo julkaistu suomalaisessa tieteellisessä julkaisussa Media & viestintä.

19 sivuisen artikkelini aiheena on pirkanmaalaisen päiväkodin lähettämien valokuvien merkitys kyseiselle yhteisölle. Valokuvien ansiosta vanhemmathan kokevat eräänalista etäläsnäolon tunnetta, kun näkevät lastensa kuvia päivän askareissa.

Myös Kataloniasta kuului hyviä uutisia. Siellä artikkelini hyväksyttiin myös julkaistavaksi. Kerron tästä sitten lisää tuonnempana.

34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page