June 28, 2019

Joskus elämässä on huippuviikkoja. Tällainen osui kohdalleni alkaen maanantaina 10.6.2019. Upeiden synttärijuhlien lisäksi kaksi väitöskirja-artikkeliani hyväksyttiin julkaistavaksi yhden ja saman viikon sisällä.

Olen oppinut nauttimaan elämän ihanista hetkistä. JES!

Toi...

December 18, 2018

Tämä on kolmas ja samalla toiseksi viimeinen väitöskirjaani liittyvä video. Kerron lyhyesti yhteisöllisyyden kokemuksesta. Pohjana on Chavisin ja McMillanin (1986) kehittämä nelijako.

 

Julkaisen vielä yhden videon. Siinä esitän, miten olen yhdistänyt valokuva- ja yhte...

October 30, 2018

Tämä video on toinen neljästä väitöskirjatyötäni koskevasta lyhyestä videosta. Ensimmäisessä käsittelin tutkijan työn luonnetta. Tämä toinen aloittaa väikkärin sisällön esittelyn, kertomalla muutamia valokuvauksen ja valokuvien otsikkotason lähestymistapoja.

October 11, 2018

Olin ensimmäistä kertaa kutsuttuna Ms Soste risteilylle. Tilaisuus toimi koulutus- ja verkostoitumisristeilynä, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä niiden yhteistyökumppaneille.

Eniten nautin Arman Alizadin alustuksesta, Tuuli Lahden ja Ilona Merikan...

October 4, 2018

Minulla oli suuri ilo ja kunnia pitää esitelmä väitöskirja-aiheestani eilen Helsingissä. Kuten ilmaisutyylistäni ja sanavalinnoistani huomaa, minua jännitti aika paljon. Jälkeenpäin oman puheen kuunteleminen on vähintäänkin hassua.

Tässä kuitenkin yksi tulokulma valokuv...

September 21, 2018

Osittain rahoittajien ja osittain omasta toiveestani ajattelin tehdä neljän videon kokonaisuuden liittyen väitöskirjatyöskentelyyni.

Nyt tähän on sopiva hetki elämässä.

Ensimmäinen video kertoo työn luonteesta, seuraavat kolme videota paneutuvat tutkimusaiheeseeni.

January 10, 2018

Käynnistän talven aikana seuraavaa väitöskirjani case-tutkimusta. Yllätyksenä se ei varmasti tule kenellekään, että aiheena on valokuvat. Näkökulma on kuitenkin toivottavasti tuore, nimittäin se liittyy työpaikkoihin ja niiden sisäisessä viestinnässä käytettyihin valok...

December 14, 2017

Cooling off or should I say pausing after moving back from Scotland has been necessary. In my case, this simply means that after such pervasive changes, it has taken some time to fully comprehend everything that this year has brought with it. The other aspect of change...

October 1, 2017

Farewell to the Highlands

My visit to Scotland is getting closer to the end. Here's a short film about my stay. I came up with an idea to present a poem and include the positive aspects of my nature relationship in a form of a video. After two weeks of pondering on it,...

Please reload

Viimeisimmät

October 11, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

ALTTI NÄSI DESIGN

+358 (0)400 969 719

  • Black Twitter Icon

©2018 by Altti Näsi Design.